Samarbejde med Mikkeller Running Club

24. juni 2015 10:46 , af Anna Holm Jørgensen

Mikkeller Running Club og Hechmann Running har indgået et samarbejde. Mikkeller Running skal træne efter Claus Hechmanns principper, og begge løbeklubber kommer til at samarbejde omkring fællestræning og spændende arrangementer.

Mikkeller Running Club er en forholdsvis ny løbeklub med base i Kødbyen. MRC startede i oktober 2014, hvor otte personer dukkede op til den første fællestræning. Siden er klubben vokset støt, og foreløbig har 41 byer i verden en afdeling af MRC.

Konceptet er simpelt; man mødes til træning hver 1. lørdag i måneden ved Warpigs Brewpub, Flæsketorvet 25 i Kødbyen kl. 11.00. Der løbes i fire forskellige hold i forskellige tempi, og efter løb er der en gratis øl til alle.

Et livslangt medlemsskab koster 100 kr. som gives til en medlems-t-shirt. Denne kan købes på shop.mikkeller.dk eller til fællestræningen.

MRC vil fremover træne efter Claus Hechmanns principper til deres månedlige fællestræning i Kødbyen. Hechmann Running kan dermed udvide fællestræningen i hovedstadsområdet, så der nu er træning de tre første lørdage i måneden, nemlig:

MRC i Kødbyen - 1. lørdag. kl. 11.00

Dyrehaven - 2. lørdag kl. 9.00

Søndermarken - 3. lørdag kl. 9.00

Hechmann Running vil i samarbejde med MRC i en nær fremtid invitere alle til et informationsmøde om de fælles planer. I første omgang er alle velkomne til den næste træning, som er lørdag d. 4. juli hos Mikkeller Running Club. Der løbes en rolig tur ved Amagerfælled i fire forskellige løbegrupper i henholdsvis 4.30, 5.00, 5,30 og 6.00 pace.

I øvrigt henviser vi til facebook.com/mikkellerrunningclub