Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre alle priser på ydelser, som kan købes via www.hechmannrunning.dk og vores medlemsside, uden varsel. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

ABONNEMENTSVILKÅR (KUN I FORBINDELSE MED MEDLEMSKAB AF HECHMANN RUNNING)
Den månedlige abonnementspris for et medlemskab i Hechmann Running er oplyst ved aftalens indgåelse, og kan af Hechmann Running ændres med et varsel på 60 dage. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.
Det er en forudsætning for medlemskabet af Hechmann Running, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Hechmann Running og Nets.
I forbindelse med din første betaling af dit medlemskab godkender du, at Hechmann Running fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Hechmann Running.
Beløbet du skal betale for medlemskabet af Hechmann Running trækkes automatisk via dit betalingskort en gang om måneden.
Der er opsigelse i løbende måned, hvis du melder dig ud inden den 15. i måneden. Hvis du melder dig ud efter den 15. i måneden, vil du betale for endnu en måneds kontingent, hvorefter dit abonnement vil ophøre.
Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Hechmann Running, men hos Dibs.
Kvittering for betaling sendes pr mail. Når du tilmelder dig, acceptere du vores vilkår, og du stopper abn. ved at kontakte Hechmann Running.
Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Hechmann Running påmindelse pr. mail herom, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort, når du har modtaget det nye Dankort, ved at logge ind på http://medlem.hechmannrunning.dk, klik på "Betalingskort".
Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes hos Hechmann Running, og som beskrevet ovenfor.

OPHØR / OPSIGELSE AF MEDLEMSKAB
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Hechmann Running, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra Hechmann Running.

KVITTERING
Køberen/medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding/køb.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til Hechmann Runnings ledelse, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Hechmann Running forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker mislighold af Hechmann Runnings platform. Det er ikke tilladt at dele/kopiere sit Hechmann Runnings-træningsprogram med andre, fx i klubregi. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring.