Julehilsen fra Hechmann Running

13. december 2016 21:40 , af Mette Riis-Petersen

Når vi sidder og kigger tilbage på året 2016, har det været et godt år med mange udfordringer og fantastiske oplevelse for Hechmann Running. Løbeklubben vokser støt og roligt i medlemsantal og omfang, hvor der kom flere tiltag i 2016.

I marts måned bød vi Mette Riis-Petersen velkommen på holdet bag Hechmann Running. Mette er kostvejleder, hende I får fat i, når I ringer til vores hotline, foruden hun også er løbetræner i HR og hjælper Claus i butikken og testcenteret i Slagelse.

I august sendte vi Anna Holm Hove til OL i Rio. Anna har haft Claus som træner gennem de seneste år og forberedelserne har været meget målrettet siden Claus kom ind i billedet. Anna løb et super flot løb i varmen, og vi er stolte af, at hun repræsenterede Danmark med en flot placering som nr. 55. Anna har fået smag for udfordringer, og har her i december sagt goddag til et liv som selvstændig kommunikationsrådgiver. Vi ønsker Anna held og lykke og følger hende tæt, da hun stadig er tilknyttet Claus i forhold til træning.

Claus har travlt og drøner land og rige rundt for at holde foredrag og workshops. Sidste nye skud på Hechmann Running stammen er vores træneruddannelse. Trænere i en række løbeklubber er allerede i gang med Basis 1 uddannelsen. Det er vores håb at få uddannet mange trænere, så Hechmanns træningsfilosofi og teknikker bliver en af grundstenene i løbetræningen i klubber over hele landet. Hechmann Sport afvikler også kurserne, så hold øje med opslag på Facebook, hvis du er interesseret i dette.

I det nye år kommer der nye tiltag i Hechmann Running som f.eks. løbeweekend på Næsgaard Efterskole. Desuden kommer der familieforøgelse i Hechmann familien. Vi kan til foråret byde velkommen til Hechmann Cycling, der er en online cykelklub med samme set-up som Hechmann Running. Og selvfølgelig er der en bog på trapperne, der på samme vis som ”Løb som Eliten”, tager afsæt i Hechmanns træningsfilosofi.

Vi ønsker jer alle i Hechmann Running en rigtig glædelig jul samt et godt og løbebringende nytår.